Стихосбирка "Моите различни Аз"

Стихосбирка "Моите различни Аз"

Стихосбирка "Моите различни Аз"


Можете да купите стихосбирката "Моите различни Аз" ("I miei diversi Io") в книжарница "Български книжици" в София, ул. „Аксаков“ 10. Плод на работата на Лабораторията по поезия към 105 СУ "Атанас Далчев", двуезичната стихосбирка е издадена през 2019 от Клуб ЮНЕСКО "Леонардо да Винчи" с подкрепата на Училищното настоятелство.

Малката книга е уникална по рода си със събраните в нея творби, наградени в международни конкурси. Първото ѝ представяне е в Българското посолство в Рим. Следва представянето ѝ пред столичната публика в Литературен клуб "Перото" съвместно с Италиански културен институт.

С художественото оформление на Руслан Драгостинов, тя е прекрасен подарък за изкушените от поезията и почитателите на италианския език.

Представяне на книгата в Литературен клуб "Перото"

 

Страница свързана със събитието: https://www.unesco-ldv.com/klub-peroto-pesia-2020/

Club Unesco

Клуб ЮНЕСКО “Леонардо да Винчи” съществува от месец август 2003 г. Носи името на Леонардо да Винчи като символ на универсалността на интересите, заниманията и творческите постижения на тази изключителна личност. Основната цел и предмет на дейност на Клуба е да организира и участва в национални и международни проекти в областта на образованието, науката, културата.

Close